Om motorsportportalen

Motorsportportalen är sidan för dig som söker nyheter och andra intressanta artiklar om motorsport. Vi specialiserar oss inte på enstaka grenar, utan täcker allt som har med motorsport att göra. Här kan du läsa om speedway, enduro, motocross, folkrace, rally, formel 1, skoter och alla andra motorsporter som finns. Nyheter blandas med tävlingsbevakningar, faktaartiklar, personporträtt, tävlingsresultat, tips och råd och mycket mer. Motorsportportalen skriver om det mesta och det bästa.

Eftersom vi bor i Sverige är vårt huvudfokus svenska nyheter, tävlingar och förare, men vi skriver även om intressanta saker som händer utanför våra gränser. Vi bevakar själva många svenska tävlingar på plats, men vi kan förstås inte vara överallt samtidigt. Därför tar vi hjälp av många olika vägar för att kunna skriva om både stort och smått. Vi har många kontakter inom motorsportvärlden, och vi är lika intresserade av stora SM som av små lokala tävlingar. Motorsportportalen är helt enkelt en sida där du som älskar motorsport ska hitta det du söker!

Om oss
Vi som ligger bakom den här sidan är Jonas och Jesper, två obotliga motorsportfanatiker. Vi fick idén till Motorsportportalen när vi insåg att det inte finns någon bra sida som samlar nyheter och artiklar om all sorts motorsport på ett och samma ställe. Ofta inriktar man sig på en viss sport eller gren, men för oss som vill hänga med i flera motorsporter finns det inget som täcker allt. Det ville vi ändra på, och nu ägnar vi en stor portion av vår fritid åt att bevaka motorsport och sammanställa och skriva om allt som vi själva söker i en riktigt bra sida om motorsport.

Anledningen till att vi kan hålla sidan uppdaterad om det som händer i motorsportvärlden är förstås vårt brinnande intresse, men självklart missar man en del också. Därför tar vi gärna hjälp av er som läser på sidan, och tar tacksamt emot tips på tävlingar, evenemang, duktiga förare eller annat som ni tycker att vi borde ta upp här på sidan. Kommentarer håller sidan levande, och det hjälper oss att göra den bättre. Kontakta oss gärna!